0 Läs mer >>
Den 30/10 var det äntligen dags för en freestyle och Heewok to Music tävling igen. I hundhallen i Haninge hölls en mycket välordnad och Coronasäkrad tävling. Väntan i bilen blev lång under dagen men man fick följa de tävlande via Stream i en facebokgrupp. Smart och bra anordnat utan smittorisk. Winston och Robyn debuterade i Freestyle klass 3 och HtM klass 2. HtM resultaten räckte inte rikitigt ända fram till uppflyttning men i ett av freestyleframträdena lyckades de plocka ett cert. 
(null)

(null)


Cert i Freestyle

0 Läs mer >>
En torsdagatävling i AW-Arena resulterade i en SM-pinne till Winston och Robyn. 

(null)


SM-pinne för Winston

0 Läs mer >>
Efter ett långt Coronauppehåll fick Chill äntligen göra debut i fortsättningsklass i Rallylydnad. I Nynäshamn krigade han hem två kvalificerade resultat på 95 resp 88 poäng. Lite trött och okoncentrerad var han efter några dagar med aglilitytävlingar men de största poängavdrag stod matte för. Kan bara Pernilla låta bli att sätta ihop fötterna där hon inte ska, kan det bli ännu bättre. 

(null)

Rallylydnad - debut i...

0 Läs mer >>
I början av oktober gjorde Chill sin debut i Freestyle och Heelwork to Music i Habo.  Dubbla klasser bjöds det på och allt gick över förväntan med fyra kvalificerade resultat, fyra pallplaceringar varav två med vinst. 

(null)
(null)


Debut i FS och HtM

0 Läs mer >>
Chill och Robyn har sprungit hem de sista klass 1 pinnarna i agility och hoppklass och kan nu flytta upp till klass 2 när de känner sig redo för det. 

(null)


Pinnar i agility

0 Läs mer >>
(null)

Nu är Chill ögonlyst utan anmärkning. 

Ögon ua