Våran Benji

Nästa presentation blir av Benji. Det är vår Bonushund som är kullbror till Nike. Benji bodde som liten hos oss i väntan på sin rätta ägare. Men efter lite övertalande av Kennelmamman Ulla-Britta Jakobsson, blev Kenneth delägare i Benji och vi bestämde att han skulle bo här hos oss.
Ulla-Britta har dessvärre lämnat vår jord och numera står det i Benjis papper att han bara är Kenneths. Men i våra hjärtan kommer han alltid vara U-B:s hund.
 
Rindi´s Highland Sportsman
u.SVCH Rindi´s Fashion Star
e.SVCH, SU(u)CH, SV-04 WW-10,NORDUCH,NORDV-06, C.I.E Trollängens Maximum Effect
f.2009
 
Robyns lånar pappas hund en del och Benji springer agility med henne också.  Han har två uppflyttningspinnar. En i agilityklass och en i hoppklass.
Han är också godkänd i anlagsklass Viltspår men dessvärre lades eftersökskarriären ner på grund av tidsbrist. På utställningar har Benji med sig flera CK, ett Cert och ett CACIB. Han är sparsamt visad och hade säkert kunnat prestera mycket mer än så om vi åkt mer. Men nu har v prioriterat annat och ställer mest upp på "hemmatävlingar".
Inofficiellt har han stått i finalen mer än en gång och har till också med kammat hem BIS-vinst vid ett tillfälle för Karl-Erik Johansson.
Näst på tur står att Robyn kommer låna pappas hund och ställer upp med honom i Hund-USM i Göteborg.

Kommentera här: